logo bouwheer draagtassen
  HOME   |   DRAAGTASSEN   |   OFFERTE   |   OVER BOUWHEER   |   CONTACT  

Over Bouwheer...

Bouwheer verpakkingen is ruim 40 jaar gespecialiseerd in dit doeltreffende promotiemiddel en weet als geen ander welke mogelijkheden voor het meest gunstige rendement er voor u de beste zijn. De vereisten in vorm, afmeting, materiaal en uitvoering samen met de modernste druktechnieken hoeven geen rem meer te zijn op de creativiteit. Wij kunnen u daarbij uitgebreid adviseren. Vele firma's en instellingen van klein tot groot gingen u voor. De Bouwheer oplossing pakt op, pakt aan en pakt in (en uit).

Optimaal marketing middel

Uw naam, logo, product of dienst verdient bekendheid en herkenning. Een draagtas als verpakking kan daarbij een uitstekend marketing midddel zijn. De draagtas mag weer volop en is bij elk zichzelf respecterend bedrijf een must. Een draagtas moet dan wel opvallen, gezien en herinnerd worden. De uitvoering, kwaliteit en uitstraling zeggen immers alles over de afzender. Een draagtas-leven eindigt vaak niet bij de aankoop van een product of de uitgifte van de tas. Heeft zo'n tas allure, stevigheid of gebruikscomfort en mag hij gezien worden dan is de kans groot dat de tas nog vele malen gebruikt, gedragen en gezien zal worden. Een draagtas is een uniek post-selling communicatie middel.

De high-tech draagtas

De mogelijkheden op dit moment zijn door de nieuwste technieken en materialen zo uitgebreid en veelzijdig dat er voor elke wens en functie een ruime keus aan verassende mogelijkheden is. Van uiterst luxueus tot zeer trendy. Er is een duidelijke draagtas-mode. Voor winkelbedrijven en beurzen wordt steeds weer gezocht naar innovatieve oplossingen. Elk materiaal heeft zijn unieke eigenschappen en elke druktechniek zijn eigen uitstraling. Bouwheer verpakkingen staat garant dat u door kennis en ervaring op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen. Het advies van Bouwheer verpakkingen is altijd voor u op maat gesneden. Wij geven uw naam graag draagkracht......

De draagtas mág

De huidige milieu-eisen zijn terecht streng. Alle Bouwheer draagtassen zijn ecologisch veilig en biologisch volledig afbreekbaar zodat u volop uw boodschap kunt communiceren zonder het milieu te belasten. U kunt elke keuze maken zonder zich zorgen over het milieu te hoeven maken of hier klachten over te krijgen.